Palvelumme

Olemme erikoistuneet toimittamaan huolellisesti valittuja, yksilöllisiä ja laadukkaita amerikkalaisia autoja maailmanlaajuisilta markkinoilta asiakkaillemme Suomeen ja muualle Eurooppaan.

 

Tytäryhtiömme IS Autoworks Oy tarjoaa täydellisen huolto- ja korjaamopalvelun, kausisäilytyksen ja rekisteröintiprosessit joustavasti saman katon alta. Lue lisää >>

Automerkit

Olemme erikoistuneet Ford Motor Companyn ajoneuvoihin, mutta toimitamme myös General Motorsin ja Chryslerin ajoneuvoja sekä muita erikoisautoja.

Automallit

Toimitamme yksilöllisiä erikois- ja klassikko-ajoneuvoja 1910-luvulta 2017 malleihin saakka

Hankinta

Yksilöllisten toiveiden mukaisen ajoneuvon hankinta vaatii tietämystä erikoisautojen kansainvälisestä markkinatilanteesta sekä kattavat tiedot kohteena olevasta autosta. Palveluumme kuuluvat tapauskohtaisesti auton markkinahinnan määrittäminen, auton historian selvittäminen sekä tarvittavat tekniset tarkastukset. Nykyaikaiset ajoneuvot voidaan tarkastaa myös automerkkikohtaisilla diagnostiikkalaitteilla.

Parhaat autot

oikeaan hintaan

Logistiikka

Yrityksessämme on runsaasti kokemusta ajoneuvojen kuljetuksista ympäri maailmaa. Käytämme vain hyväksi havaittuja kuljetus- ja rahtikumppaneita. Merikuljetukset tehdään sinetöidyissä konteissa. Euroopan sisäiset maantiekuljetukset tehdään kuljetusrekoilla tai erityisesti tarkoitukseen sopivalla autonkuljetuskalustolla. Toimitamme tarvittaessa autot myös kotiovelle saakka.

Kumppanisi onnistuneeseen

erikoisauton hankintaan

Rekisteröinti

Olemme perehtyneet syvällisesti amerikkalaisten autojen rekisteröintikatsastus- ja yksittäishyväksyntäprosesseihin. Suomessa on EU-direktiivin mukaisen yksittäishyväksynnän (YH) lisäksi kansallisia sääntöjä ja määräyksiä. Vahva tietämys ja kokemus EU-direktiiveistä, ECE-säännöistä ja amerikkalaisista kansallisista turvallisuusstandardeista (FMVSS) luovat työllemme tukevan pohjan. Yksi vahvuuksistamme on muutettujen ja kahdessa vaiheessa valmistettujen autojen saaminen läpi tiukoista eurooppalaisista ja suomalaisista rekisteröintikatsastusvaatimuksista.

Oletko etsimässä erikois- tai klassikkoautoa?

Me löydämme sen sinulle!